GRATIS VERZENDING VANAF €49,- (NL) |  Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden  |  Internationale verzending 

Bestellingen bezorgen, ophalen, traceren en retourneren

Bezorging van een bestelling

Wanneer de bestelling voor 17:00 uur is besteld wordt deze, indien voorradig, dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag bezorgd door PostNL. Bestellingen die door de brievenbus passen, zoals zakjes thee, worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd door PostNL. Dit geldt ook voor de pakketjes die niet door de brievenbus passen (deze pakketjes zijn traceerbaar).

Wanneer de bestelling in het weekend wordt geplaatst, zal deze de eerstvolgende werkdag (maandag) worden verzonden en op dinsdag (eventueel woensdag) worden geleverd.

Bestelling ophalen in de winkel

Het is ook mogelijk om uw bestelling (kosteloos) op te halen in de winkel/teabar van HUG THE TEA.

Adres: Oude Molstraat 16 te Den Haag. Wanneer de bestelling gereed staat in de winkel, ontvangt u een e-mail van ons. Indien voorradig, kan de bestelling dezelfde nog opgehaald worden (tussen 10:00 uur en 17:30 uur is de winkel geopend, op maandag gaat de winkel om 13:00 uur open).

Track & Trace

Alle pakketjes hebben een tracking-nummer die uw krijgt toegestuurd middels een PostNL link wanneer de bestelling door HUG THE TEA wordt afgerond.

Door middel van de link met het tracking-nummer, kunt u de bestelling volgen. Een tracking-nummer wordt gestuurd bij pakketjes die niet door de brievenbus passen en ook bij brievenbuspakketjes.

Echter zijn brievenbuspakketjes niet volledig traceerbeer, omdat deze door de brievenbus worden gegooid, net als de reguliere post van de postbode.

Retourneren

Retourneren? Dit is mogelijk. HUG THE TEA accepteert alléén retouren indien het artikel/de artikelen ongeopend, onbeschadigd en in de originele verpakking zit(ten).

De koper is verantwoordelijk voor de retourkosten van de bestelling. Daarnaast is de koper verantwoordelijk voor het opstellen en verzenden van de retourzending. U kunt de bestelling binnen de 14 dagen retourneren, nadat de bestelling is ontvangen op het juiste adres van de koper. HUG THE TEA raadt aan om een beveiligde verzendmethode te kiezen. Het risico van retourzendingen ligt bij de koper.

Retourneren:

Bij retourneren graag een e-mail sturen naar: info@hugthetea.com Vermeld daarin uw voor- en achternaam, bestelnummer (#-4 cijfers), IBAN-rekeningnummer, artikel(en) en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour.

Retour adres:

HUG THE TEA
Oude Molstraat 16
2513 BB The Hague
The Netherlands

Terugstorting:

Het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel wordt binnen 14 dagen na ontvangst door HUG THE TEA (Internatio Allique B.V.) teruggestort op uw rekening.