GRATIS VERZENDING V.A. €25 (NL) - €35 (BE) | Besteld voor 15.30, dezelfde werkdag verzonden   

Bestellingen bezorgen, ophalen, traceren en retourneren

Bezorging van een bestelling

Op werkdagen voor 15.30 uur besteld, is morgen in huis. Bestellingen worden van maandag t/m zaterdag bezorgd door PostNL.

De levertijd van PostNL binnen Nederland ligt tussen de 1-2 werkdagen (voor 17:30 uur besteld is de volgende werkdag in huis). Pakketjes naar België en  Duitsland (voor 17.30 uur besteld) worden binnen 2-5 werkdagen geleverd. In de rest van Europa wordt er binnen 3-6 werkdagen geleverd en buiten Europa ligt de verzendtijd tussen de 5-15 werkdagen.

Bestelling ophalen in de winkel

Het is ook mogelijk om uw bestelling (geen verzendkosten) op te halen in de winkel/teabar van HUG THE TEA.

Afhaaladres:

HUG THE TEA
Papestraat 13
2513 AV Den Haag.

Wanneer de bestelling gereed staat in de winkel, ontvangt u een e-mail van ons. Indien voorradig, kan de bestelling dezelfde nog worden opgehaald (tussen 11:00 uur en 17:00 uur is de winkel geopend en op maandag gaat de winkel om 12:00 uur open).

Track & Trace

Alle pakketjes hebben een tracking-nummer die uw krijgt toegestuurd middels een PostNL link wanneer de bestelling door HUG THE TEA wordt afgerond. Door middel van de link met het tracking-nummer, kunt u de bestelling volgen.

Als u het tracking-nummer nog niet heeft ontvangen dan kunt u deze te allen tijde opvragen via info@hugthetea.com.

Retourneren

Retourneren? Dit kan natuurlijk. Let er wel op dat HUG THE TEA retouren alleen accepteert indien het artikel/de artikelen ongeopend, onbeschadigd en in de originele verpakking zit.

De klant is verantwoordelijk voor de retourkosten van de bestelling. Daarnaast is de koper verantwoordelijk voor het opstellen en verzenden van de retourzending. U kunt de bestelling binnen de 14 dagen retourneren, nadat de bestelling is ontvangen op het juiste adres van de koper. HUG THE TEA raadt aan om een beveiligde verzendmethode te kiezen. Het risico van retourzendingen ligt bij de klant.

Retourneren:

Bij retourneren graag een e-mail sturen naar: info@hugthetea.com Vermeld daarin de voor- en achternaam, bestelnummer, IBAN-rekeningnummer, artikel(en) en met voorkeur ook de reden van retour.

Retour adres:

HUG THE TEA
Papestraat 13
2513 AV The Hague
The Netherlands

Terugstorting:

Het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel wordt binnen 14 werkdagen na ontvangst door HUG THE TEA (Internatio Allique B.V.) teruggestort op uw rekening.