GRATIS VERZENDING VANAF €49,- (NL) | Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden | Internationale verzending   

1TEA

GEZONDHEIDSVOORDELEN

Matcha en andere Japanse groene theeën bevatten vele goede stoffen zoals antioxidanten, catechinen (EGCg), vitamine C, L-theanine, theïne, tannines en vrije aminozuren. Het dagelijks drinken van groene thee helpt je gezond te houden. De groene thee van HUG THE TEA is van hoge kwaliteit (eerste pluk thee) en 100% puur (zonder toevoegingen). Dit maakt dat het een super gezond drankje is, die ook nog eens erg lekker en vol van smaak is!

Antioxidanten / Catechinen

Groene thee is rijk aan catechinen (EGCg), een soort natuurlijke antioxidant met een grote hoeveelheid voordelen voor de gezondheid. In al onze theeën zitten veel antioxidanten, maar in Matcha zitten 5-10x zoveel antioxidanten en vitaminen. Deze bijzondere en zeldzame antioxidanten beschermen o.a. tegen overgewicht, hoge bloeddruk, tandbederf en het is een antibacterieel en natuurlijk middel dat zelfs een preventieve werking heeft op diverse ziektes/aandoeningen. Lees hier meer over op ons blog. Daarnaast is groene thee goed voor een stralende en gezonde huid.

Vitamine C

 Groene thee is een van de weinige dranken waarin de – gemakkelijk te beschadigde – vitamine C effectief opgenomen kan worden in het lichaam. Vier tot vijf kopjes groene thee (of 1 kopje Matcha) per dag omvat al de helft van de dagelijkse behoeften van 50 mg aan vitamine C per dag. Van alle verschillende soorten thee, bevat groene thee de meeste vitamine C. Het vitamine C gehalte in groene thee is verbazingwekkend: 1,5 keer meer dan die van de rode peper, waarin de meeste vitamine C in zit van alle groentesoorten.

L-Theanine

L-Theanine is een soort aminozuur dat is opgenomen in groene thee. Het is een belangrijk ingrediënt voor het verstrekken van een goede en zoete smaak. Daarnaast heeft L-theanine een kalmerende en anti-stress werking. De geur van groene thee heeft een therapeutisch effect. L-theanine in groene thee helpt je om te ontspannen en geeft gemoedsrust, dus waarom drink je geen groene thee om je dag goed te beginnen of juist als je (later op de dag) een inkak-moment of dipje hebt? Het is niet alleen een dorstlesser, maar maakt je ook gezonder en fitter!

De thee van HUG THE TEA is 100% puur, zonder toevoegingen, met geweldige gezondheidsvoordelen!