GRATIS VERZENDING V.A. €25 (NL) - €35 (BE) | Besteld voor 15.30, dezelfde werkdag verzonden   

Matcha thee

Ceremonial Matcha is het lekkerst om als Matcha thee te drinken. Ideaal om mee te detoxen, dankzij het hoge gehalte antioxidanten (EGCg). Daarnaast is Ceremonial Matcha hoog in aminozuren en vitamines, zoals L-Theanine en vitamine C.


Matcha Latte

Premium Matcha is iets sterker van smaak dan Ceremonial Matcha en is ideaal voor in een smoothie, proteinshake en om een warme of koude Matcha Latte mee te maken. Hoog in antioxidanten en vitamines.


 

Matcha in de keuken

Classic Matcha heeft een subtiel bittertje van smaak en kan het beste gebruikt worden om bijvoorbeeld oat pancakes, taarten, macarons, desserts, matcha ijs en chocolade mee te maken.


Matcha uit Uji

Bio Ceremonial Matcha Zilver uit Uji. De groene kleur en kwaliteit van de theeblaadjes is te danken aan het klimaat en de geografische ligging van Uji. Maalproces: 1kg/1 uur met een bal maal machine. Smaak: grassig, romig en umami. Single origin: Okumidori.


Matcha Gold uit Uji

Bio Ceremonial Matcha Gold uit Uji. De kwaliteit en groene kleur van de theeblaadjes is te danken aan het klimaat, de langzame manier van malen (800g per 24u met steenmolen) en de geografische ligging van Uji. Smaak: grassig, romig, umami en ultra zacht. Single origin: Okumidori.


Biologische Matcha thee uit Japan

Matcha thee van Hug the Tea komt direct van de bron, namelijk uit Kagoshima en Miyazaki, Japan. Hug the Tea werkt direct samen met biologische theeboeren in Japan. De Matcha wordt gekeurd door de keurmeesters en krijgt na elke productie een strenge kwaliteitstest. Biologisch gecertificeerd door Skal Bio Controle.

Matcha kopen hug the teaMatcha kopen hug the tea