GRATIS VERZENDING VANAF €49,- (NL) | Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden | Internationale verzending   

ABOUT US

OVER HUG THE TEA

Wij, Claire & Lisa – zussen, zijn met onze passie voor thee gestart met HUG THE TEA (est. 2015). Al onze theeën zijn biologisch en gemaakt van eerste pluk bladeren van de theeplantages in Shizuoka, Miyazaki en Kagoshima te Japan. Japanse keurmeesters staan garant voor de unieke smaken van HUG THE TEA. Daarnaast blenden wij onze theeën met o.a. gember, jasmijn, kamille en citroen, wat resulteert in heerlijke thee-blends!

 

Onze teabar is gevestigd in het Hofkwartier van Den Haag. Hier schenken én verkopen we ons eigen theemerk HUG THE TEA.  Matcha Latte is de ‘bestseller’ in onze teabar! Wij willen de puurheid en smaak van onze theeën laten beleven in combinatie met stijlvol Japans theeservies.

 

HUG THE TEA is een dochteronderneming van Internatio Allique B.V. We zijn als bedrijf biologisch gecertificeerd bij de overheidsinstantie Bio Skal. Om ons Biologisch Certificaat te behouden,  zijn er diverse voorschriften waar we ons aan houden en worden we regelmatig gecontroleerd door inspecteurs van Bio Skal.

 

Wij krijgen de bio theeën vacuüm verpakt via luchtvracht binnen vanuit Japan en pakken de thee zelf over in kleinere luchtdichte zakjes voor de verkoop. Elk zakje thee is met zorg en liefde gevuld en verpakt.

 

Geniet van je ‘cha’!

 

Claire & Lisa, ‘de Tea Sisters’
HUG THE TEA

 

Bio keurmerken 

 

TripAdvisor

 

 

Claire

Claire

General

Met mijn achtergrond in Facility Management, ligt mijn interesse in het ontwikkelen van (service) concepten. Binnen HUG THE TEA richt ik mij op het algemene proces / concept, met de focus op PR.

Ik drink geen koffie, maar Matcha is een goede koffie-vervanger. De Matcha A drink ik bijna iedere ochtend, voordat ik begin met werken. Een Matcha Latte (met havermelk!) is ook echt genieten! Daarnaast heeft deze groene theepoeder ook nog vele ‘health benefits’ (:

Ook ben ik fan van de Guricha, deze unieke thee is van nature heerlijk fruitig en mild van smaak. Ook als ijsthee met citrusfruit of gember erg lekker! Kom proeven in onze teabar in Den Haag!

teabar1      

Lisa

Lisa

Strategy

Met mijn commerciële achtergrond is mijn passie voor ondernemen gegroeid. Binnen HUG THE TEA richt ik mij vooral op Marketing en Sales.

Ik drink dagelijks minstens één Matcha. Het liefst puur als een teashot. I love it sooo matcha! Mijn favoriete theeblend is de Kukicha Jasmine, een frisse groene theeblend van de Sencha en Gyokuro met gedroogde jasmijnbloemetjes. Heerlijk!

Ook de Gyokuro vind ik erg goed! Deze hoogwaardige groene thee is heerlijk fris en aromatisch (vol met umami, de 5e smaak). Ook lekker als een ijsthee. Hoe kouder de thee, hoe milder de smaak is!

hug the tea teabar4   hug the tea teabar5   hug the tea teabar6

Interieur foto’s door: the interior gatherer