GRATIS VERZENDING V.A. €25 (NL) - €35 (BE) | Besteld voor 15.00, dezelfde werkdag verzonden   

TEA SISTERS & TEAM

HUG THE TEA wordt gerund door de twee zussen: Claire & Lisa, ook wel ‘the Tea Sisters’ genoemd. In 2015 zijn zij HUG THE TEA gestart en opende zij de eerste Matcha Bar & Store in Nederland. Na drie jaar zijn zij verhuisd naar een ruimere locatie vlakbij en is het team flink uitgebreid…

Leer ons Hug the Team iets beter kennen…

Lisa hug the teaL I S A

tea sister; co-founder & manager

Hi, ik ben Lisa. Ik heb veel passie voor ondernemen, contact met klanten en het gehele proces van de Japanse theeboer tot aan de bereiding in de Matcha Bar.

Mijn favo thee is de Ceremonial Matcha tea, ik drink dit altijd in de ochtend om op te starten. I love it so matcha!

Claire hug the teaC L A I R E

tea sister; co-founder & manager

Hi, ik ben Claire. In 2015 gestart met HUG THE TEA samen met mijn zus Lisa. Ik focus mij o.a. op Social media & PR. Ik vind organiseren leuk, dus zet me ook in voor diverse events, leuke samenwerkingen en beurzen. Ik lust geen koffie, maar drink iedere dag minstens één Matcha per dag, het heeft vele gezondheidsvoordelen.

yumeko hug the teaY U M E K O

tearista & kok

Hi ik ben Yumeko en werk als tearista en kook heerlijke gerechten voor je om van te genieten bij HUG THE TEA. Ook verzorg ik matcha workshops op zaterdagochtend. Als je mij aan de bar tegenkomt, mag je alles vragen over onze Japanse thee en matcha. Mijn favoriete drankje is een eenvoudige ijskoude matcha-thee.

mah hug the teaM A H D O K H T

tearista & thee pakker

Hi, ik ben Mahdokht. Als tearista serveer ik je bijzondere Matcha Drinks met een vleugje van mijn liefde. Het managen van onze Bar is onderdeel van mijn werk + om een fijne flow te hebben mijn collega’s. Ook vul ik in ‘t HTT vulhuis zorgvuldig de matcha zakjes voor supermarkten, de zakjes die jullie thuis hebben. Ik sta altijd open voor jullie feedback om ons werk te verbeteren.

sakura teaS A K U R A

host & tearista

Hi, ik ben Saku en ik ben ook tearista bij Hug the Tea. Ik ben, samen met een paar anderen in het team, ook Japans, dus ik vind het heel leuk dat ik een deel van mijn cultuur kan laten zien terwijl ik hier werk. Oh, en mijn favoriete drankje is een iced matcha latte (sinds ik een kind was)

lisa nixL I S A

host

Hi, ik ben Lisa Nix. Al jaren werkzaam bij HUG THE TEA als host. Ik ben opgegroeid in Shizuoka, Japan. Dit gebied is beroemd vanwege de veel theetuinen. Mijn favoriete thee is Guricha (uit Kyushu).

claire jansenC L A I R E

kok & tearista

Hi! Ik ben Claire en ik sta in de keuken en ben tearista bij Hug the Tea. Toen ik in Japan woonde, vond ik het geweldig dat er altijd goede groene thee was was, en ik ben blij dat ik ze hier weer kan drinken! Mijn favoriete drankjes zijn een iced matcha latte met kokosmelk en genmaicha.

 

leiaL E I A

host

Hallo! Ik ben Leia en ik werk bij Hug the Tea als gastvrouw en tearista. In mijn familie hebben we altijd veel thee gedronken en ik vind het heerlijk om nieuwe thee soorten te ontdekken. Om mij gelukkig en energiek te houden tijdens mijn shift, drink ik graag een matcha latte met sojamelk, maar ik ben ook dol op de Guricha losse thee voor momenten van ontspanning.

ausraA U S R A

tearista & host

Hi, ik ben Aušra, een Litouwse ruimtelijk ontwerper die momenteel neo-futuristische wandelingen organiseert in verschillende steden in Europa. Tussen mijn projecten door vind ik het leuk om matcha te maken en te vertellen over de beste kwaliteiten Japanse thee bij HTT. Mijn favoriete drankjes zijn matcha latte en houjicha latte met honing.

LelaniL E L A N I

host & thee pakker

Hi, ik ben Lelani

Toen de zussen Hug the Tea begonnen, gingen zij ook automatisch dagelijks matcha en andere Japanse groene thee te drinken. En ontdekten zij allebei dat het vele voordelen had voor hen.

Lisa had al jaren te maken met PDS (prikkelbare darmen). Toen ze matcha begon te drinken, voelde ze na twee weken echt verschil in haar buik en het gaf haar ook meer energie. Nu drinkt ze het twee keer per dag en de klachten zijn helemaal weg.

Ook Claire had te maken met veel buikpijn en een opgeblazen gevoel. Nadat ze een maaginfectie had opgelopen in Afrika, bleven, eenmaal terug in NL, de klachten aanhouden. Zonder veel te weten over matcha, begon ze matcha te drinken en na 3 weken had ze helemaal geen klachten meer!

Sindsdien is hun quote:
a matcha a day keeps the doctor away!

 Ook vele klanten komen terug met verschillende positieve ervaringen met betrekking tot de werking en voordelen van de biologische matcha.  Een aantal voorbeelden: veel meer energie (iemand met auto-immuunziekte), meer ontspannen en minder stress, vitaler en nog veel meer verhalen met voordelen voor de gezondheid.