GRATIS VERZENDING V.A. €25 (NL) - €35 (BE) | Besteld voor 15.00, dezelfde werkdag verzonden   

Verzenden

Verzenden jullie internationaal?

Ja, HUG THE TEA verzend naar Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, de rest van Europa, Amerika en daarbuiten dus internationaal. Voor meer informatie over de levertijden, Track & Trace en de kosten kan er contact opgenomen worden met HUG THE TEA middels een e-mail naar info@hugthetea.com. Overigens kunnen de verzendkosten worden berekend op de winkelmandpagina (calculate shipping).

Klik hier voor de Levertijden internationale verzendingen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn order ontvang?

Als er online een aankoop wordt geplaatst, streeft HUG THE TEA ernaar om het zo snel mogelijk bij de klant thuis af te leveren. Alle bestellingen die voor 17:00 uur geplaatst en betaald zijn, worden nog dezelfde werkdag verstuurd via PostNL (indien mogelijk). Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis (indien mogelijk). PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag. De levertijd van PostNL binnen Nederland en België ligt tussen de 1-2 werkdagen. Pakketjes naar Duitsland en Frankrijk (voor 17.00 uur besteld) worden binnen 2-4 werkdagen geleverd. In de rest van Europa wordt er binnen 3-6 werkdagen geleverd en buiten Europa ligt de verzendtijd tussen de 5-15 werkdagen (dit is een schatting als er geen vertragingen zijn).

Klik hier voor Levertijden internationale verzendingen.

Ik wil een bestelling snel ontvangen, wat moet ik dan doen?

Bij betaling met bijvoorbeeld PayPal, Bancontact, iDEAL, MasterCard en Visa kan de bestelling in ieder geval binnen één tot twee werkdagen verzonden worden. PostNL bezorgd de bestelling meestal de dag na de bestelling, indien het pakketje voor 18:00 uur op het Postkantoor aanwezig is.

Het is daarnaast ook mogelijk om de bestelling bij HUG THE TEA in de winkel op te halen.

Afhaaladres: Papestraat 13, 2513 AV Den Haag

Is het mogelijk mijn bestelling naar twee adressen verzenden?

Nee, het is niet mogelijk om één bestelling op twee verschillende adressen te leveren. Dan kunnen er het beste twee aparte bestellingen worden geplaatst voor twee aparte afleveradressen.

Betalen

Wat zijn de betalingsmethoden?

Bij HUG THE TEA kan er veilig worden betaald op de volgende manieren:

– iDeal: In geval van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab
– Mastercard
– Visa
– Maestro
– V PAY
– Bancontact
– PayPal

Is het veilig om met mijn creditcard of via iDEAL aan HUG THE TEA te betalen?

Ja, de betalingen aan HUG THE TEA worden verzorgd door Payvision. Zij verzorgen ook de betalingen van andere grote webshops. Zij waarborgen de beveiliging rondom de transacties. Zodra de betaling binnen is zal de bestelling direct door HUG THE TEA verwerkt worden. Mocht u nog vragen hebben over de beveiliging van Payvision, kijk dan op www.payvision.com.

Kan ik ook zelf handmatig mijn betaling overschrijven via mijn bank?

Ja, dit is mogelijk, maar HUG THE TEA ontvangt de betaling bij voorkeur via een van de bovengenoemde betalingsmethoden. Indien dit niet mogelijk is, kan het bedrag overgeschreven worden naar:

IBAN: NL56INGB0683039644
T.n.v. Internatio Allique B.V.

Bestellen & retourneren

Hoe kan ik mijn aankoop retourneren?

Retourneren en verantwoordelijkheid

Retourneren? Dit kan door een mail te sturen naar: info@hugthetea.com. Vermeld daarin uw naam, bestelnummer, IBAN-rekeningnummer, artikel(en) en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour.

HUG THE TEA accepteert retourneringen alleen als het product ongeopend, onbeschadigd en in de originele verpakking zit.

De klant is verantwoordelijk voor de retourkosten van zijn of haar bestelling. Daarnaast is de klant verantwoordelijk voor het opstellen en verzenden van de retourzending. De klant kan de bestelling binnen de 14 dagen retourneren, nadat de klant de bestelling heeft ontvangen. HUG de TEA raadt elke klant die zijn/haar artikel wil retourneren aan om een beveiligde verzendmethode te kiezen. Het risico van retourzendingen ligt bij de klant.

Retour adres

HUG THE TEA
Papestraat 13
2513 AV The Hague
The Netherlands

Hoe kan ik mijn aankoop ruilen?

Ruilen kan gemeld worden door een mail te sturen aan info@hugthetea en vermeld daarin uw naam, ordernummer, IBAN-rekeningnummer, artikel(en) en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van ruilen. Wanneer het artikel beschikbaar is, kan het artikel binnen 14 dagen met de originele bon of retourformulier geruild worden in de HUG THE TEA winkel.

Adres: Papestraat 13, 2513 AV Den Haag.

De aanmelding van de ruiling dient HUG THE TEA binnen 14 dagen te ontvangen per e-mail.

Kijk hier voor de ruil en retourneer voorwaarden.

Kan ik mijn aankoop ten alle tijden ruilen of retourneren?

Als je niet tevreden bent met de aankoop, kan de aankoop binnen 14 dagen na leveringsdatum geruild of geretourneerd worden, indien de artikelen ongebruikt, compleet, in originele staat, in originele verpakking zitten. Na deze periode van 14 dagen wordt de aankoop beschouwd als definitief.

Kijk hier voor de ruil en retourneer voorwaarden.

Hoelang duurt het voordat mijn geld wordt teruggestort?

Het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel wordt binnen 14 werkdagen na ontvangst door ING BANK NV PSP (Internatio Allique B.V.) teruggestort op uw rekening.

Ik heb een product geretourneerd, maar het aankoopbedrag nog niet terug ontvangen?

De verwerking van retourneringen duurt gemiddeld zeven werkdagen. Duurt het langer? Neem dan s.v.p. contact op met HUG THE TEA middels een e-mail naar: info@hugthetea.com. Vermeld het bestelnummer en HUG THE TEA zal zo snel mogelijk met een passende oplossing komen.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen?

Indien er geen bevestigingsmail is aangekomen, kan het volgende mis zijn gegaan:

– Heeft u de spambox al gecheckt?

– De bestelgegevens kloppen niet, er is bijvoorbeeld een typefout gemaakt in het emailadres;

Indien dit zich heeft voorgedaan, moet er z.s.m. contact opgenomen worden met HUG THE TEA middels een mail naar: info@hugthetea.com

Heb ik een account nodig om een bestelling te plaatsen?

Nee, er kan zonder account bij HUG THE TEA een bestelling worden geplaatst. Echter is het mogelijk om een persoonlijk account aan te maken. Handig voor een eventuele volgende online aankoop.

Hoe kan ik mijn bestelling traceren?

Nadat de bestelling is geplaatst, verstuurd HUG THE TEA een tracking-nummer van PostNL per e-mail. Met dit nummer is de bestelling traceerbaar. Als u het tracking-nummer nog niet heeft ontvangen dan kunt u deze te allen tijde opvragen via info@hugthetea.com.

Klik hier om je bestelling te traceren.