GRATIS VERZENDING VANAF €39,-   |   Voor 17.30 uur besteld, morgen in huis   |   Internationale verzending   

the tea sisters

THE TEA SISTERS

 

HUG THE TEA wordt gerund door de twee zussen: Claire & Lisa, ook wel ‘the Tea Sisters’ genoemd. In 2015 zijn zij gestart met HUG THE TEA. Beide zussen zijn grote liefhebbers van thee én ondernemen. Dit kunnen zij mooi tot uiting brengen bij HUG THE TEA.

Leer de Tea Sisters iets beter kennen…

Claire

C L A I R E

Met mijn achtergrond in Facility Management, ligt mijn interesse in het ontwikkelen van mooie (service) concepten. Binnen HUG THE TEA richt ik mij op het algemene proces en concept, met de focus op PR.

Ik drink geen koffie, maar Matcha is een goede koffie-vervanger. De Ceremonial Matcha drink ik bijna iedere ochtend, voordat ik begin met werken. Matcha Latte met Oatly havermelk of amandelmelk vind ik ook echt genieten. I love this a latte! Deze groene theepoeder heeft ook nog eens vele gezondheidsvoordelen!

Naast Matcha, is Guricha mijn favoriet. Deze zeldzame Japanse groene thee is van nature heerlijk fruitig en mild van smaak. Ook als ijsthee met limoen en gember erg lekker! Kom eens kijken en proeven in onze bar & winkel in Den Haag!

Lisa

L I S A

Met mijn commerciële achtergrond is mijn passie voor ondernemen gegroeid. Binnen HUG THE TEA richt ik mij vooral op Marketing en Sales.

Ik drink dagelijks minstens één Matcha. Het liefst puur als een teashot. I love it sooo matcha! Mijn favoriete theeblend is de Kukicha Jasmine, een frisse groene theeblend van de Sencha en Gyokuro met gedroogde jasmijnbloemetjes. Heerlijk!

Ook de Gyokuro vind ik erg goed! Deze hoogwaardige groene thee is heerlijk fris en aromatisch (vol met umami, de 5e smaak). Ook lekker als een ijsthee. Hoe kouder de thee, hoe milder de smaak is!