GRATIS VERZENDING VANAF €44,95   |   Voor 17.30 besteld, morgen thuis   |    NL&BE   

The tea sisters

THE TEA SISTERS

 

HUG THE TEA wordt gerund door de twee zussen: Claire & Lisa, ook wel ‘the Tea Sisters’ genoemd. In 2015 zijn zij gestart met HUG THE TEA. Beide zussen zijn grote liefhebbers van thee én ondernemen. Dit kunnen zij mooi tot uiting brengen bij HUG THE TEA.

Leer de Tea Sisters iets beter kennen…

Tea sister Claire

C L A I R E

Hi, ik ben Claire. 26 jaar. Geboren in Gouda. Ik lust geen koffie, maar ben uiteraard wel gek op thee. Binnen HUG THE TEA richt ik mij op het algemene proces, met de focus op PR.

Zoals ik al aangaf, ben ik niet zo gek van koffie. Matcha is een goede koffie-vervanger. Ik drink het (bijna) iedere dag. Puur of als een Matcha Latte.

Het is heerlijk en heeft ook nog eens vele gezondheidsvoordelen! Naast Matcha is Guricha ook een favoriet. Deze zeldzame groene thee is van nature heerlijk fruitig en mild van smaak. Ook als ijsthee met limoen en gember erg lekker!

Ben je nieuwsgierig naar Matcha en andere Japanse theeën? Kom dan eens kijken en proeven in onze bar & winkel in Den Haag! Van harte welkom!

 

Tea sister Lisa

L I S A

Hi, ik ben Lisa. 23 jaar. Geboren in Gouda. Met mijn commerciële achtergrond is mijn passie voor ondernemen gegroeid. Binnen HUG THE TEA richt ik mij vooral op Marketing en Sales.

Ik drink dagelijks minstens één Matcha. Het liefst puur als een teashot. I love it sooo matcha! Mijn favoriete theeblend is de Kukicha Jasmine, een frisse groene theeblend van de Sencha en Gyokuro met gedroogde jasmijnbloemetjes. Heerlijk!

Ook de Gyokuro vind ik erg goed! Deze hoogwaardige groene thee is heerlijk fris en aromatisch (vol met umami, de 5e smaak). Ook lekker als een ijsthee. Hoe kouder de thee, hoe milder de smaak is!

We organiseren regelmatig Tea Tastings. Lijkt jou dit ook wel wat? Bestel dan tickets via onze webshop of stuur een mailtje om een datum te plannen.