THE TEA SISTERS – Hug the Tea

 DEZE MAAND GRATIS VERZENDING V.A. €20,- (NL) | Vandaag besteld, dezelfde werkdag verzonden   

The tea sisters

THE TEA SISTERS

HUG THE TEA wordt gerund door de twee zussen: Claire & Lisa, ook wel ‘the Tea Sisters’ genoemd. In 2015 zijn zij gestart met HUG THE TEA. Beide zussen zijn grote liefhebbers van thee én ondernemen. Dit kunnen zij mooi tot uiting brengen bij HUG THE TEA.

Leer de Tea Sisters iets beter kennen…

Tea sister Claire

C L A I R E

Hi, ik ben Claire. 26 jaar. Ik lust geen koffie, maar ben uiteraard wel gek op thee. Binnen HUG THE TEA richt ik mij op het algemene proces, met de focus op PR.

Ik drink iedere dag minstens één Matcha. Puur als thee of als een Matcha Latte. Het is een goede koffie-vervanger en heeft ook nog eens vele gezondheidsvoordelen. Zo krijg ik er energie van en heb ik nooit meer last van mijn buik (voorheen wel vaak). Naast Matcha is Guricha ook een favoriet. Deze milde groene thee is van nature heerlijk fruitig en zacht van smaak. Ook als ijsthee met limoen en gember erg lekker!

Ben je nieuwsgierig naar Matcha en andere Japanse theeën? Kom dan eens kijken en proeven in onze bar & winkel in Den Haag! Van harte welkom!

Tea sister Lisa

L I S A

Hi, ik ben Lisa. 24 jaar. Met mijn commerciële achtergrond is mijn passie voor ondernemen gegroeid. Binnen HUG THE TEA richt ik mij vooral op Marketing en Sales.

Ik drink dagelijks minstens één Matcha teashot per dag. I love it sooo matcha! Mijn favoriete theeblend is de Kukicha Jasmine, een frisse groene theeblend van de Sencha en Gyokuro met gedroogde jasmijnbloemetjes. Heerlijk!

Ook de Gyokuro vind ik erg goed! Deze hoogwaardige groene thee is heerlijk fris en aromatisch (vol met umami, de 5e smaak). Ook lekker als een ijsthee. Hoe kouder de thee, hoe milder de smaak is!

We organiseren regelmatig Tea Tastings. Lijkt jou dit ook wel wat? Bestel dan tickets via onze webshop of stuur een mailtje om een datum te plannen.