GRATIS VERZENDING V.A. €20,- (NL) | Vandaag besteld, dezelfde werkdag verzonden   
tea sisters hug the tea

THE TEA SISTERS

HUG THE TEA wordt gerund door de twee zussen: Claire & Lisa, ook wel ’the Tea Sisters’ genoemd. In 2015 gestart met HUG THE TEA.

Vanaf dat moment begonnen Claire & Lisa dagelijks matcha en andere Japanse groene thee te drinken. Lisa had al jaren te maken met PDS (prikkelbare darmen). Ze had maag/darmklachten en was vaak moe. Toen ze matcha begon te drinken, voelde ze na twee weken echt verschil in haar buik. De matcha gaf haar ook meer energie. Nu drinkt ze het twee keer per dag en de klachten zijn helemaal weg.

Ook Claire had te maken met veel buikpijn en een opgeblazen gevoel. Nadat ze een maaginfectie had opgelopen in Zuid-Afrika, bleven de klachten aanhouden terug in Nederland. Na vele onderzoeken in het ziekenhuis, bleef het onduidelijk wat er nu precies aan de hand was. Zonder veel te weten over matcha, begon ze het te drinken en na 2-3 weken had ze helemaal geen klachten meer!

Sindsdien is hun quote:
a matcha a day keeps the doctor away!

 Ook vele klanten komen terug met verschillende positieve verhalen over de werking en voordelen van onze biologische matcha.  Een aantal voorbeelden: veel meer energie (mevrouw met auto-immuunziekte), meer ontspannen/minder stress, vitaler en nog veel meer verhalen met voordelen voor de gezondheid.

Leer de Tea Sisters iets beter kennen…

C L A I R E

Hi, ik ben Claire. 28 jaar. In 2015 gestart met HUG THE TEA samen met mijn zus Lisa. Binnen HUG THE TEA richt ik mij op het algemene proces, met de focus op PR. Ik organiseer graag, dus zet me ook in voor events, leuke samenwerkingen en beurzen.

Ik lust geen koffie, maar drink iedere dag minstens één Matcha of Matcha Latte. Het is een goede koffie-vervanger en heeft ook nog eens vele gezondheidsvoordelen. Zo krijg ik er energie van en heb ik nooit meer last van mijn buik (voorheen wel vaak). Naast Matcha is Guricha ook echt mijn favoriet. Deze milde groene thee is van nature lekker fruitig en zacht van smaak. Ook erg lekker als ijsthee met gember en limoen!

Van harte welkom in onze bar & winkel in Den Haag om ons menu met matcha, thee, brunch, lunch & high tea te proeven!

L I S A

Hi, ik ben Lisa, 26 jaar en samen met Claire hebben wij in 2015 de eerste Matcha Bar van Nederland geopend. De gezondheidsvoordelen van Matcha fascineren mij nog elke dag. Ik heb veel passie voor ondernemen en contact met verschillende klanten.

Ik drink dagelijks één Matcha teashot in de ochtend om op te starten. In de middag neem ik altijd een Matcha Latte met melk van Oatly. I love it so matcha! Het geeft mij energie voor de dag en ik voel mij er fit door. Mijn favoriete theeblend is de Japanse groene thee Kukicha Jasmine, een frisse groene theeblend van de Sencha en Gyokuro met gedroogde jasmijn. Heerlijk!

Ook de Bio Gyokuro vind ik erg goed! Deze hoogwaardige groene thee is heerlijk fris en aromatisch (vol met umami, de 5e smaak). Ook lekker als een ijsthee. Hoe minder heet het water is, des te milder de smaak!

We organiseren ook regelmatig een Tea Tasting in onze Matcha Bar in Den Haag. Lijkt jou dit ook wel wat? Wij staan altijd voor je klaar!