GRATIS VERZENDING V.A. €25 (NL) - €45 (BE) | Vandaag besteld, dezelfde werkdag verzonden   
tea sisters hug the tea

THE TEA SISTERS

HUG THE TEA wordt gerund door de twee zussen: Claire & Lisa, ook wel ‘the Tea Sisters’ genoemd. In 2015 zijn zij HUG THE TEA gestart en opende zij de eerste Matcha Bar & Store in Nederland.

Uiteraard begonnen zij dagelijks matcha en andere Japanse groene thee te drinken en zij ontdekten dat het vele voordelen had voor hen. Lisa had al jaren te maken met PDS (prikkelbare darmen). Toen ze matcha begon te drinken, voelde ze na twee weken echt verschil in haar buik en het gaf haar ook meer energie. Nu drinkt ze het twee keer per dag en de klachten zijn helemaal weg.

Ook Claire had te maken met veel buikpijn en een opgeblazen gevoel. Nadat ze een maaginfectie had opgelopen in Zuid-Afrika, bleven, eenmaal terug in NL, de klachten aanhouden. Zonder veel te weten over matcha, begon ze matcha te drinken en na 3 weken had ze helemaal geen klachten meer!

Sindsdien is hun quote:
a matcha a day keeps the doctor away!

 Ook vele klanten komen terug met verschillende positieve ervaringen met betrekking tot de werking en voordelen van de biologische matcha.  Een aantal voorbeelden: veel meer energie (iemand met auto-immuunziekte), meer ontspannen en minder stress, vitaler en nog veel meer verhalen met voordelen voor de gezondheid.

Leer de Tea Sisters iets beter kennen…

C L A I R E

Hi, ik ben Claire. In 2015 gestart met HUG THE TEA samen met mijn zus Lisa. Binnen HUG THE TEA richt ik mij op het algemene proces, met de focus op PR. Ik vind organiseren leuk, dus zet me ook in voor diverse events, leuke samenwerkingen en beurzen.

Ik lust geen koffie, maar drink iedere dag minstens één Matcha of Matcha Latte. Het is een goede koffie-vervanger en heeft ook nog eens vele gezondheidsvoordelen. Zo krijg ik er energie van en is het goed voor je huid. Naast Matcha is Guricha ook echt mijn favoriet. Deze Japanse groene thee is van nature lekker fruitig en mild van smaak. Heerlijk!

Van harte welkom in onze bar & winkel in Den Haag om ons menu met matcha, thee, brunch, lunch & high tea te proeven!

L I S A

Hi, ik ben Lisa. In 2015 hebben wij de eerste Matcha Bar van Nederland geopend. De gezondheidsvoordelen van Matcha fascineren mij nog elke dag. Ik heb veel passie voor ondernemen, contact met klanten en het gehele proces van de Japanse theeboer tot aan de bereiding in de Matcha Bar.

Ik drink dagelijks één Matcha teashot in de ochtend om op te starten. In de middag neem ik altijd een Matcha Latte met melk van Oatly. I love it so matcha! Het geeft mij energie voor de dag en ik voel mij er fit door.

We organiseren ook regelmatig een Tea Tasting in onze Matcha Bar in Den Haag. Of kom gezellig langs voor een High-Tea. Matchas Gracias!